minden, csak nem étterem – Csendülő
2020. 06. 10. 08:31Kommentek (
0)
Noszvajban először 2017 telén jártunk. Már akkor szerettünk volna Csernus doki kávézójába betérni, de a hét azon napjain zárva volt. 3 évvel később, újra a Noszvaj 981-ben szálltunk meg néhány éjszakára. Ekkor már úgy időzítettünk a pihenésünket, hogy biztosan kipróbálhassuk a Csendülőt.
„Minden, csak nem étterem” – fogadott minket...
kastély és pizza a Váli-völgyben – Alcsúti Arborétum és Mészáros Pizzéria
2019. 08. 04. 07:43Kommentek (
0)
Kezdhetném szokásosan is: ha ízletes pizzára vágytok, irány az alcsútdobozi Mészáros Pizzéria. Nos, valóban kiváló étteremről van szó, ahová tényleg érdemes betérni, de ha már messzebbről - mi ugye Budapestről...
reggeli a négyzeten - A2
2019. 02. 17. 07:39Kommentek (
0)
Tudod, hol lehet finomat reggelizni Szegeden? Most megsúgom neked: egy Kálvária sugárútból nyíló kis utcácskában!
francia hatás Indokínában: a pho leves
2018. 01. 21. 06:38Kommentek (
0)
A Kantin ősszel még nagyban tervezte a jövőt, mégis pár hónappal később azt láttuk, hogy átadta a helyét egy pho étteremnek.
lakj jól palacsintával! – Krampuz
2017. 11. 26. 07:33Kommentek (
0)
A gyerekek kedvence, az anyák megszomorítója - gondolom én a palacsintáról, főleg a sütéséről. Zsombor fiam imádja, ha rajta múlna, minden nap azt enne. Emiatt is örülök annyira, hogy Pest központjában van egy breton palacsintázó,...
a világhírű hot dog és a Noodle Station avagy tésztaleves Izlandon 8000 forintért... - vendégposzt
2017. 02. 15. 10:57Kommentek (
0)
Kedves ismerősöm, a Rainbow Soul - "Szivárvány-lelkek" női csoportjának megálmodója, Ancsi januárban Izlandra látogatott. A szigeten az éttermekhez, kávéházakhoz kisebb vagyon kell, ezért nem meglepő módon, ő...
változatos felhozatal: pizzától a szarvasig – La Pergola Pizzéria és Étterem
2017. 02. 04. 08:09Kommentek (
0)
A Balaton számomra eddig a nyarat jelentette, holott az ott élő ismerőseim szerint télen szép igazán! Ahogy hűl le a levegő, úgy keletkeznek a tavon jéghártyák, amik később összefüggő jégtakaróvá alakulnak, és megvastagodva...
szürcsölj kérlek! – Ramenka
2016. 10. 13. 13:20Kommentek (
0)
A nyáron egy harci feladatba ütköztem: olyan ausztrál vendéget kellett ebédül látnom, aki jobban ismeri a magyar gasztronómiát, mint a tenyerét, mellette viszont imádja a nemzetközi, leginkább távolkeleti konyhát. A helyválasztásnál...