A karácsonyi hajrában az egyik legszuperebb dolog, ha a barátokkal összefuthatunk – kisgyermekes anyukaként különösen. Ilyenkor személy szerint szeretem kerülni a nagyobb bevásárlóközpontokat, emberektől hemzsegő sétálóutcákat, sőt még a karácsonyi vásárokat is. Sokkal inkább választunk a lányokkal egy csendesebb bárt, ahol kényelmes kanapékon forralt bort iszogathatunk, beszélgethetünk, s pihenhetjük ki a nagy ünnepi készülődést. Hétköznap estén a Mester utcai The Club kiváló erre a célra (is).Budapest forrócsoki forralt bor IX. kerület kávé kávézó bár menü van koktél étterem Mester utca A-tól Z-ig

 

A The Club  elegáns, ám barátságos enteriőrje biztosítja, hogy akármilyen alkalomról legyen is szó, ide bátran betérhetsz!  Egyaránt ajánlom üzleti megbeszélésekre és baráti összejövetelekre. Tökéletes választás akkor is, ha koktélozni vágyik kedvünk. Ilyenkor érdemes csütörtök és péntek estére időzítenünk, amikor külön mixer áll a vendégek szolgálatára, sőt este nyolc és tíz óra között olcsóbbak is kedvenc koktéljaink. A falakra szerelt televízióknak köszönhetően akár kedvenc csapatainknak is szurkolhatunk itt a meccsközvetítések alatt. 

Budapest forrócsoki forralt bor IX. kerület kávé kávézó bár menü van koktél étterem Mester utca A-tól Z-ig

Fehér, párnázott bárszékek, karfás székek biztosítják kényelmünket, míg az én kedvencem a hangulatos kanapé sarok, ahová most a karácsonyfát állították, s esténként a kandallót imitáló LCD-tévében a tűz meleg fénye világít.

Budapest forrócsoki forralt bor IX. kerület kávé kávézó bár menü van koktél étterem Mester utca A-tól Z-ig

Ha finomat szeretnénk enni, akkor érdemes kipróbálni a konyháját is. Ebédkor a napi menüből választhatunk. Ilyenkor megéri korán érkezni, mert kedvelt étterem a környéken dolgozók körében, s gyorsan csökken a választék. Legutóbb sütőtök krémlevest és áfonyás palacsintát szerettünk volna enni, de mire a gyerekekkel odaértünk, már csak Jack Daniel’s csirkemell volt rizzsel. Egyáltalán nem bántuk meg, mert a csirke szélei ropogósra sültek, míg a belseje omlós maradt, a barbecue szósz pedig a méztől sűrű, édes és karamellás aromájú lett, amit még inkább feldobtak a pirított hagymacsíkok. A rendeléshez ilyenkor jár egy limonádé is. A menü ajánlatukat a Facebook oldalukon nézhetjük meg előre. À la carte étlapukról délután négy órától választhatunk.

Budapest forrócsoki forralt bor IX. kerület kávé kávézó bár menü van koktél étterem Mester utca A-tól Z-ig

Most is az imádott – bár már 2018-as – kalendáriumomba jegyzeteltem. Itt ti is beszerezhettek egyet!

Jó tudni, hogy a bár se nem akadálymentesített, se nem bababarát, mégis pontosan megállja a helyét a blogon, még pedig az itt dolgozók hozzáállása és a gyerekszeretetük miatt. Szinte eddig csak gyerek(ek)kel tértem be hozzájuk, és egyszer sem volt gond belőle. Legelőször egy nyári napon a fáradt fiammal. Kint a teraszukon (a Mester utca járdájánál) ültünk le, s míg én krémlevest eszegettem, a fiam a párnázott padon, az ölembe dőlve elaludt. Máskor a benti kanapén pihent, míg mi, felnőttek egy-egy kávé mellett beszélgettünk. Legutóbb pedig már diskurzust is folytathatott a staffal, akik teljes odafigyeléssel, türelemmel és érdeklődéssel viseltettek az én négy és féléves cserfes fiam iránt, míg mi, a barátnőimmel egy kicsikét átadhattuk magunkat a bár békés és meghitt karácsonyi hangulatának.

Budapest forrócsoki forralt bor IX. kerület kávé kávézó bár menü van koktél étterem Mester utca A-tól Z-ig

THE CLUB CAFE, BAR & KITCHEN

Cím: 1095 Budapest, Mester utca 28.

Tel.: +36 30 688 1700

E-mail: theclub28@gmail.com

Nyitva tartás: hétköznap 11:30 - 23:30, szombat-vasárnap zárva tart.

Asztalfoglalás: ajánlott telefonon

Kutyabarát: igen

Facebook: https://www.facebook.com/The-Club-Cafe-Bar-Kitchen-168956843129213/

Tetszik? Vidd és oszd hírét!
Ettél, ittál már itt? Kommentelj!
Nem akarsz lemaradni az új ajánlókról? Kedveld a blog Facebook-oldalát!
Együttműködnél? Keress meg! 

Vagy csak beszélgetnél egy jót? Csatlakozz a csoportunkba!