Az elmúlt két évben január elsején volt egy kis összegzés az előző 12 hónapról. Most viszont úgy alakult, hogy végre megint másokkal szilveszterezünk, így az év első napját leginkább pihenéssel és a gyerekek társaságában szeretném tölteni. Emiatt inkább most búcsúzom az óévtől, és köszöntöm az újévet!

 

Gyerekek száma: 2 (a blog fejlődésének szempontjából is nagyon fontosak a fiúk, hiszen valamilyen szinten miattuk indult és legtöbbször ők a láthatatlan főszereplők.)

Összes poszt: 21 (ha tavaly keveselltem, akkor most még inkább. Azért voltak „holt szezonok”, amikor minden mást csináltam az éttermekbe, kávézókba járás helyett. Ilyenkor leginkább babáztam. Viszont azért azt is elmondhatjuk, hogy igazán különleges helyekről is olvashattatok. Például Izlandról, vagy az olaszországi Caorléról.)

Összes oldalmegtekintés: 118.974 (kétszer többen tekintettétek meg, mint tavaly, pedig kevesebb cikk jelent meg. Köszönet érte!)

Leglátogatottabb nap: 2017. július 10.

Legolvasottabb és legtöbbet kommentelt poszt: vannak rossz helyek? Íme, hová ne menj! (csak ezt több mint 50.000-en olvastátok. Miért érdekesebb a negatív kritika? )

Legtöbbet megosztott ajánló: Krampuz (köszönet érte az palacsintázónak!) és Rozmaring Étterem

Amire a legbüszkébb vagyok: a Kalendart-együttműködés és a két sikeres nyereményjáték (szeretném itt is megköszönni Zétényi Zitának, a Zéz Ékszer alkotójának, és Langár Tamásnak, a Cafe Frei vezérigazgatójának!)

Nektek melyik volt a kedvencetek? Volt olyan hely, amit a blogajánló után próbáltatok ki? Meséljétek el!
Ajánlanátok helyeket? Esetleg hirdetnétek az oldalon? Tegyétek meg, lehetőségetek nyílik rá a jobb oldali sávban!

És tudjátok: a Beülőst ezen kívül megtaláljátok a Facebookon, a Google+-on, a Pinteresten és az Instagramon, illetve ezeket a képeket a Tumblren is megtekinthetitek. Engem pedig a Twitteren is követhettek. Amennyiben kötetlen beszélgetésre vágytok, szeretettel várunk a blog virtuális kávézójában!

Boldogságban, egészségben, sikerekben, kommentelésben, helyajánlókban gazdag 2018-at kívánok minden kedves olvasómnak!